Μαζί μας, τα πάντα ξεκινούν από ένα δυνατό και σωστό «briefing» (περιγραφή) πράγμα το οποίο αποτελεί την προϋπόθεση της οργανωμένης αλλά και σοβαρής συνεργασίας μας.
      Το πρώτο αλλά και μόνο ζητούμενο από εσάς ως προς τον καθορισμό της διαφημιστικής Σας στρατηγικής, από εμάς στη more Διαφημιστική είναι μια αναλυτική περιγραφή της «θέσης» και «φύσης» της εταιρίας αλλά και των προϊόντων Σας ως προς την αγορά, τον Ανταγωνισμό σας αλλά και το κοινό σας.
      Μην Καθυστερείτε! Απαντήστε ολοκληρωμένα και συνετά στο παρακάτω ερωτηματολόγιο, όσο πιο αναλυτικά και περιγραφικά μπορείτε.
      Όταν έχετε ολοκληρωμένες τις απαντήσεις σας, καλέστε μας για μια ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ επαγγελματική συνάντηση, συζήτησης και ανταλλαγής επικοινωνιακών απόψεων.
      Γνωρίστε ότι οι συνεργασίες μας στηρίζονται Πάντα στη βάση της ειλικρίνειας, της επιχειρηματολογίας και της Οργανωμένης Στρατηγικής.

Μαζί, θα το κάνουμε

Σημείωση: Μόνο μας αίτημα για την πραγματοποίηση της επαγγελματικής μας συνάντησης είναι να έχετε έτοιμο το brief της εταιρείας/προϊόντος Σας.

 Δείτε το ερωτηματολόγιο